Despre noi

Ce facem?

Creăm animații unice la comandă, dedicându-ne experiența și creativitatea nevoilor și scopurilor clienților noștri. Lucrăm în Cluj-Napoca, dar suntem bucuroși să întreprindem proiecte din întreaga lume. Animația este un mod de exprimare simplu și distractiv, prin urmare putem satisface o gamă largă de cereri. Serviciul nostru de bază este crearea filmelor animate (explicative, de campanie, muzicale etc.), dar avem și produse mici, cum ar fi sigle animate, reclame și cărți poștale virtuale.

Cum lucrăm?

Oferim întregul proces de lucru de la vizualizarea mesajului și crearea elementelor grafice la înregistrarea sunetului și editarea finală. Pe lângă acestea, efectuăm și separat anumite părți (animația elementelor vizuale existente, crearea ilustrațiilor) sau combinăm elementele animate cu videoclipuri filmate. Integrăm diferite forme de artă, astfel încât filmele noastre sunt producții bogate din punct de vedere tehnic, aplicând animații stop motion (fotografiate), desenate cadru cu cadru și computerizate 2D/3D.

De ce noi?

Suntem dedicați să contribuim la proiecte inovatoare, educaționale și relevante, care au un impact social. Misiunea noastră este de a transmite idei valoroase către publicului larg, bazat pe calificarea noastră și pe experiența de 10+ ani în domeniul animațiilor. Contribuim la promovarea unei culturi audiovizuale de înaltă calitate prin implementarea ambițioasă a proiectelor noastre și a activităților educaționale pentru copii și studenți la studii media vizuale.

Portofoliu

Referințe

Scrie-ne si hai să facem treabă

Prin selectarea răspunsului va exprimați acordul privind termeni și condiții. Informațiile dvs. vor fi păstrate confidențial.