Rólunk

Mivel foglalkozunk?

Egyedi animációkat készítünk rendelésre, tapasztalatainkat és kreativitásunkat ügyfeleink igényeinek és céljainak szentelve. Kolozsváron dolgozunk, de szívesen vállalunk projekteket a világ minden tájáról. Az animáció egyszerű, közérthető és szórakoztató kifejezőeszköz, ezért az igények széles skáláját tudjuk kiszolgálni. Alapszolgáltatásunk animációs filmek (magyarázó-, kampány- zenei- stb. videók) készítése, de vannak olyan kisebb termékeink is, mint az animált logók, hirdetések vagy képeslapok.

Munkafolyamatunk

A teljes munkafolyamatot biztosítjuk az üzenet megjelenítésétől és a grafikák elkészítésétől a hangfelvételig és végső szerkesztésig. Ezenkívül a folyamat egyes részeit külön is elvállaljuk: meglévő grafikák animálását, illusztrációk készítését, vagy élő videók és animációs elemek kombinálását. Különböző művészeti formákat integrálunk munkáinkban, így filmjeink technikailag gazdag produkciók, beleértve a stop motion (fotózott)-, a képkockánként rajzolt-, illetve a 2D/3D számítógépes animációkat.

Értékeink

Elkötelezettek vagyunk az olyan innovatív, oktatási és közösségi/releváns projektjeink iránt, amelyek társadalmi hatással bírnak. Küldetésünknek tekintjük az értékes ötletek közvetítését a nagyközönségnek, képzettségünk és több mint 10 éves animációs tapasztalatunk segítségével. Projektjeink igényes megvalósításával, valamint a gyermekek és egyetemisták számára végzett oktatási tevékenységünkkel hozzájárulunk a magas színvonalú audiovizuális kultúra népszerűsítéséhez.

Portfólió

Referenciák

Írj nekünk és álljunk bele

A fenti négyzet kipipálásával tudomásul veszi és hozzájárul felhasználási feltételeinkhez. Adatait bizalamasan kezeljük.